Det er oppretta ein servicetelefon for praktiske spørsmål om koronaviruset som ikkje handlar om helse
RING 56 16 00 10 måndag-fredag kl 08-20 og laurdag-sundag 10-16 Lokal informasjon om koronaviruset

I vekerapporten kan du lesa om litt av det som har skjedd i veke 04.

Varaordførar Torill Selsvold Nyborg (KrF) søkjer om fritak frå vervet som følgje av at ho no skal møta som fast representant på Stortinget.

Ordførar Tom Georg Indrevik var tydeleg på at bærekraftmåla til FN forpliktar då han heldt innlegg på Januartreffet til Vest Næringsråd i føremiddag med byvektsavtalen som tema. Han har snudd frå nei til ja til byvekstavtalen.

Han klagar ikkje Tore Wie der han sit i treningsrommet på Øygarden lokalmedisinske senter på Straume ein fredag føremiddag i januar. Han er ein av eit titals personar med Parkinsons sjukdom som deltek på eit aktivitetstilbod som førebyggjer forverring av sjukdomen.

Oppslutnaden om den årlege Digg Lærings-konferansen på Knappskog skule er også dette året formidabel. Det er påmeldt 430 deltakarar til konferansen 31. januar. Fleire er det ikkje plass til, og påmeldinga til konferansen er stengt.

Noreg treng handverkarar, og på læreplasskonferansen på Odeon Kino på Straume var det mange gode ambassadørar for å satsa på praktisk yrke. Ordførar Tom Georg Indrevik og Einar Nilsson kjend frå Tid for hjem på TV2 var blant dei som slo eit slag for lærlingplassar.

I dag vart evalueringsrapporten for skogshogsten ved Fjell festning lagt fram. Det er konkludert med at det ikkje er ei konkret hending eller feil som har gjort prosessen dårleg, men heller ein sum av mange hendingar. Rapporten er utarbeidd av Rambøll.

I vekerapporten kan du lesa om litt av det som har skjedd i veke 03.

Ordførar Tom Georg Indrevik trykte på knappen, og det small godt inne i kabeltunnelen då den siste salva vart sprengt for kabeltunnelen mellom Knarrvika og og trafostasjonen på Litlesotra. Heile prosjektet har ei ramme på om lag ein halv milliard kroner. Dette er den andre og siste av to tunnelar mellom Breivik i Drotningsvik og trafostasjonen på Litlesotra.

Formannskapet for den nye kommunen fekk på tysdag grundig innføring i olje- og gassproduksjonen i Noreg, ikkje minst om det som skjer i vår eigen kommune. Noreg eksporterer gass for om lag 300 milliardar kroner i året. 40 prosent av dette vert produsert på Kollsnes og ført i røyr til Europa.