Årsavgift feiing for 2019 i Fjell er no fakturert. Avgifta er på kr. 800,- inkl mva og skal betalast av alle bustader med skorstein og tilkopla eldstad. For 2019 er også fritidsbustader inkludert.

Den 2. januar vart skiltet for Øygarden kommune sett opp i Knarrvika. Dette skiltet erstattar det gamle skiltet for Fjell kommune.

Det har vore mange historiske augneblink i den nye kommunen, Øygarden, denne veka. I dag var to tusen personar samla til fellesgudsteneste i Sotra Arena. Dette var avslutninga på opningsveka for den nye kommune. Arrangementa inklusive aktivitetar laurdag føremiddag har samla over ni tusen personar denne veka.

Litt etter klokka 20.30 på laurdag vart Team-Hilde kåra som vinnar av det store korslaget. Konkurransen var ein del av den store opningsfestdagen for Øygarden kommune laurdag 4. januar.

I dag var det verkeleg fest for Øygarden kommune. Om lag to tusen fem hundre personar hadde funne vegen til den offisielle opningsfesten i Sotra Arena på laurdag. Barn og unge viste seg fram. Statsminister Erna Solberg var der også. Ordførar Tom Georg Indrevik smilte frå øyra til øyra.

Laurdag 4. januar er det stor opningsfest for Øygarden kommune i Sotra Arena.

Opningsveka for øygarden kommune vert krona med stor opningsfest laurdag 4. januar og gudsteneste sundag 5. januar. Her kan du lesa programmet og melda deg på.

Kommunedirektør Rune Lid helsa til 500 medarbeidarar i Øygarden kommune på personalsamlinga i Sotra Arena torsdag ettermiddag.
- Vi er privilegerte som får vera med og byggja ein ny kommune, sa Lid.

Nøyaktig klokka 12 i dag (2. januar) monterte Mesta skiltet som viser at du er komen til Øygarden kommune. Det var Mesta som monterte skiltet på vegner av Statens vegvesen.

Det er ikkje berre i Wien det er nyttårskonsert. Også den nye kommunen, Øygarden kommune, starta året med nyttårskonsert. Rundt 400 personar fekk ei flott oppleving i Hjeltefjorden Arena på Rong onsdag kveld, nyttårsdag.