Her finn du alt om koronaviruset i Øygarden kommune

Det å kome seg ut i frisk luft er viktig både for den psykiske og fysiske helsa. Difor lanserer Norsk Friluftsliv kampanjen #1omdagen, der det norske folk oppfordrast til å kome seg ut av døra minst ein gong om dagen.

Humorgym med Kjellemann banner

Saman byggjer vi lattermusklar og kropp i Øygarden kommune.

Utvalet tilrår at det vert arbeidd vidare med idéen om å knyta kommunale funksjonar til etablering av ny vidaregåande skule ved Stovevatnet.

Utval for samfunnsutvikling vil at kommunen arbeider vidare med idéen om å byggja nytt rådhus/kulturhus med sentrumsnær lokalisering. Utvalet sluttar seg dermed til innstillinga frå kommunedirektøren.

Ein stolt og rørt mottakar av juniorkonkurransen, Johanna Madsi Kleppevik Bakke tek imot prisen frå ordførar Tom Georg Indrevik.

I dag vart Årets julesong 2020 i Øygarden kåra. Øyfolkets jul med Trond Ågotnes som forfattar og Hermund Rebnord som komponist vert Årets julesong i Øygarden dette året. Vinnar av juniorkonkurransen vart Johanna Madsi Kleppevik Bakke.

MOT-folka har for vane å stilla opp med kjekke overraskingar på MOT til å glede-dagen.

Laurdag 5. desember er den internasjonale frivilligdagen. Ordførar Tom Georg Indrevik takkar alle som bidreg til å gjera kvardagen betre for andre.

Saman byggjer vi lattermusklar og kropp i Øygarden kommune.

Pga tekniske utfordringar onsdag 2. desember vert den første versjonen eit opptak.

Det nærmar seg julehøgtid. Øygarden kommune skal laga både elektronisk julekort og julekort i papirformat.

Søndag samla foreldra i Fau seg på Knappskog skule for å pynte skulen og skuleområde til advent. På grunn av koronapandemien er alt av julearrangement avlyst, og då ønskte foreldra å skape litt alternativ julestemning med eit lysande hjarte på skulebygningen.

Illustrasjon:Baezeni

Tre leverandørar har meldt interesse på kontrakt om lokale støytiltak på bustader langs nytt Sotrasamband.  Kontrakten har ei ramme på nærare 250 millionar kroner. Ei av verksemdene som konkurrerer om kontrakten, held til i Øygarden.

I vekerapporten kan du lesa om litt av det som har skjedd i veke 48.