Ring koronatelefon 56 16 00 10 ved behov for koronatest, spørsmål om karantene, isolasjon eller anna.
Opningstid kl. 08.00 til 15.00 alle dagar (mån-sun).
Her finn du oppdatert informasjon, råd og tiltak om koronaviruset i Øygarden kommune

Leiar og resten av utval for tenester og levekår tilrår kommunal drift av Skogsskiftet legekontor.

Utval for levekår sluttar seg til forslaget frå kommunedirektøren om at kommunen overtek drifta av legekontoret i Skogsskiftet frå januar 2021.

Alexander Espeland og andre medarbeidarar på Basecamp Repro er klar til å gje deg gratis enkel service på sykkelen. Ordførar Tom Georg Indrevik har allereie nyttta seg av tilbodet.

Ordførar Tom Georg Indrevik er klokkeklar i rådet til innbyggjarane i Øygarden.
- Finn fram sykkelen og gjer bruk av gratistilbodet frå basecamp repro om enkel service av sykkelen!

Illustrasjon

Det er påvist koronasmitte hjå eín ny person frå Øygarden kommune.

Frå møtet i dag.

Utval for samfunnsutvikling vedtok i dag å be om sak til formannskapet i oktober der det vert sett på om det er mogleg å vurdera kjøp av meir tomteareal i området rundt det tekniske bygget i Skogsskiftet.

Fjell ungdomsskule

Det var stor brannutrykning til Fjell ungdomsskule litt før klokka 15 i ettermiddag. Brannvesenet undersøkte bygget og oppdaga varmgang i ei vifte i praksisfløyen.

Illustrasjon

Det er påvist smitte hjå to personar i Øygarden. Den eine er tilsett på ein tannklinikk, medan den andre smitta personen er elev på vidaregåande skule.

Frå tidlegare kampanje.

Treng du å få justert bremsa og giret, eller kanskje å få smurt kjeda? Då kan du møta opp på Basecamp på Straume i tida 16. til 22. september. Dette er eitt av tiltaka knytt til at Mobilitetsveka kjem til Øygarden.

Fjell ungdomsskule

Eín elev på Fjell ungdomsskule har fått påvist koronasmitte.

Illustrasjon

Tysdag 15. september klokka 08.00 opnar eigen koronatelefon i Øygarden kommune. Det nye telefonnummeret er 56 16 00 10.

Illustrasjon

I dag kom det melding om at eín ny person frå Øygarden er smitta av koronaviruset.