Aktuelt - Øygarden kommune

Alt om koronaviruset | SmittetalSmitteverntiltak | Vaksinasjon

Her finn du fortløpande aktuelt om koronaviruset, oppdateringar og andre koronarelaterte saker.

Ill.foto

Frå onsdag 4. august tilbyr Øygarden kommune drop-in vaksinering i Sotra Arena.

Helse- og omsorgsminister Bent Høie

Regjeringa har avgjort at trinn fire i gjenopningsplanen ikkje vert vert gjennomført no. Det vert teke ei ny vurdering i midten av august om ein vil gå til trinn fire.

Ill.

Frå 19. august startar fotballtilbod for menneske som er råka av psykiske lidingar. Dette er eit utviding av eit tilbod Sotra Sportsklubb starta hausten 2020.

Det vert vaksinasjon av fleire personar enn opphalvleg planlagt i Sotra Arena i neste veke (30).

I går kom det melding om at Øygarden kommune får to tusen ekstra vaksinedosar mot koronaviruset.

Det vart lagt ned fleire kransar ved minnestøtta. Biletet viser leiar i Vestland AUF, som legg ned krans.

Rundt 60 personar var samla ved minnestøtta ved Stranda skule i dag for å markera at det er 10 år sidan terrorangrepet mot regjeringskvartalet og sommarleiren til AUF på Utøya. Alle talarane på markeringa understreka at dette var eit angrep på verdiane til Arbeidarpartiet og AUF.

Møtet vart gjennomført digitalt.

Formannskapet fekk i dag (15. juli) orientering om Klagenemnda for offentlege anskaffelser (KOFA) som har varsla at Øygarden kommune vert ilagt eit ovetredingsgebyr på 8,7 millionar kroner.

Ingvild Skaar og Ruben Håvik inviterer til 22. juli-markering ved minnestøtta ved Stranda skule.

Den 22. juli er det 10 år sidan regjeringskvartalet i Oslo og sommarleiren til AUF på Utøya vart utsette for to store terrorangrep. Torsdag 22. juli vert det invitert til markering ved minnestøtta ved Stranda skule.

Ordførar Tom Georg Indrevik

Klagenemnda for offentlige anskaffelser (KOFA) har varsla at Øygarden kommune vert ilagt eit overtredingsgebyr på 8,7 millionar kroner.
- Vi ser svært alvorleg på dette, og kommunen vil gje tilsvar på varselet, seier ordførar Tom Georg Indrevik.

I vekerapporten kan du lesa om litt av det som har skjedd i veke 27.