Aktuell informasjon

MOT-jentene Linnea og Marte

I 2022 skal heile Noreg feira Frivilligåret. Øygarden kommune markerer dette ved å gje ein frivilligpris kvar månad. Fristen for å nominera er 20. august. 

Nå kan du søkja tilskot til inkludering og ungdomsmidlar. Frist 15. oktober.

 

Andrine Torsvik er ein av om lag 500 førsteklassingar i Øygarden som kjenner på den dirrande spenninga framfor skulestart.
- Eg gler meg, men eg er heilt ny i trafikken, minner ho om i videoar som no vert spreidde i sosiale medium.

 

Ill. Mostphotos

Takk til alle som har gitt oss møbler til busetjing! Vi treng framleis sofaer, sofabord, spisebord med stolar og kommodar.

Skulane i Øygarden kommue startar torsdag 18. og fredag 19. august. SFO er ope første skuledag. Under finn du tidspunkt for oppmøte første skuledag. Velkomen til nytt skuleår! 

 

J16 har all grunn til å jubla etter finalesigere

Jenter 16 Sotra gjekk heilt til topps i Norway Cup laurdag.
- Dette er ein fantastisk prestasjon, seier ordførar Tom Georg Indrevik som er stolt over både J16 Sotra og innsatsen til dei andre laga frå Øygarden.

  

Onsdag 3.aug stilte 30 motiverte deltakarar til første dag med norskopplæring på Vaksenopplæringa.

  

Ill.

Vi minnar om at Innbyggartorget og biblioteket på Sartor Storsenter er på flyttefot på Sartor Storsenter og held stengd i desse tre vekene. Vi opnar eit redusert tilbod 22. august og bygger opp eit nytt og innhaldsrikt tilbod fram til offisiell opning laurdag 24. september.

Ill.foto

For personar over 75 år vert det tilrådd å ta ein ny oppfriskningsdose (dose 4) med koronavaksine. Det er no opna opp for timebestilling til vaksinasjon tysdag 2. august.

Tysdag vart kultursalen på rådhuset tatt i bruk som vaksinasjonsarena. Neste dag for vaksinering på rådhuset er torsdag 28.07.