Ring koronatelefon 56 16 00 10 ved behov for koronatest, spørsmål om karantene, isolasjon eller anna.
Opningstid kl. 08.00 til 15.00 alle dagar (mån-sun).
Her finn du oppdatert informasjon, råd og tiltak om koronaviruset i Øygarden kommune

Illustrasjon

Det er ikkje meldt om nye koronasmitta i Øygarden i dag, 26. september.

Illustrasjonsfoto

Busstreiken i Vestland frå laurdag morgon fører til at ingen av bussane til Skyss køyrer som normalt i kommunen vår. Dersom streiken varer utover helga, vert det ikkje skuleskyss frå måndag.

Det vert innført besøksrestriksjonar på Sundheimen (biletet) og tre andre institusjonar i Øygarden

Det vert innført besøksrestriksjon på fire av institusjonane i Øygarden kommune. Bakgrunnen er auka smitte i kommunen.
Fredag kveld kom det melding om at fem nye personar frå Øygarden er smitta av koronaviruset.

Illustrasjon

Konserten med Sund blandakor på Fjell festning laurdag 26.september klokka 15.00 i samband med kulturminnedagane er avlyst.

Ordførar Tom Georg Indrevik.

Etter ein periode med auka koronasmitte, har den kommunale kriseleiinga i Øygarden vedteke å skjerpa nokre av smittevernråda.

Illustrasjon

Aktiv+ i Sotra Arena er avlyst tysdag 29. september.

Illustrasjon

I vekerapporten kan du lesa om litt av det som har skjedd i veke 39.

Frå møtet i kommunestyret i dag.

Kommunestyret vedtok i dag at det skal gjennomførast fleire tiltak for å få økonomien i balanse. Dette var ei av fleire saker på kommunestyret som vart halde i Hjeltefjorden Arena.

Ordførar i Bjørnafjorden, Trine Lindborg, leverer den signerte avtalen vidare til ordførar i Øygarden, Tom Georg Indrevik, for signering

I dag vart den nye byvekstavtalen for bergensområdet signert. Avtalen sikrar over 16 milliarder kroner til investeringar i bergensområdet fram til 2029. Ordførar Tom Georg Indrevik signerte på vegner av Øygarden kommune.

Knappskog skule

Første og tredje trinn på Knappskog skule er sett i karantene på grunn av koronaviruset.