Publisert 27.04.2017
Styremøte i Regionrådet Vest 20.02.17

Fylkesmannen har tildelt 3,45 millionar kroner til sju prosjekt i kommunane Fjell, Sund og Øygarden. Dei fleste prosjekta er eit samarbeid mellom alle dei tre kommunane. Totalt har Fylkesmannen løyvd 18,5 millionar kroner til ei rekkje prosjekt i fylket.

Les meir om saka her.

Publisert 25.04.2017
Det norske flagg.jpg

I samband med frigjeringsdagen og den nasjonale veterandagen 8. mai vert det markering og kransenedlegging slik:

Blomvåg kyrkje, kl. 10.00
Gamle Hjelme kyrkje, kl. 11.00

Førebuande fellesnemnd 24.04.17.jpg

På det femte møtet i førebuande fellesnemnd (FF) i dag vart det brukt god tid på å førebu felles kommunestyremøte den 21. juni. Det er Fylkesmannen som kallar inn til dette møtet.

Les meir på www.varnyekommune.no.

Publisert 24.04.2017
Vinnaren av hovudgevinsten Kevin Ekse med ordførar Børge Haugetun og Kjersti Nordøy, Statoil.jpg

Lørdag var det familie – og sykkeldag på Rong senter med eit yrande liv og mange aktivitetar.
Gjevaste hendinga var nok for Kevin Ekse (13) som vann ein flott sykkel!

Frå v Jacob, Kim, Jeanette, Kristine, Hilde, Oliver.JPG

Øygarden kommune har lyst ut stillingar for lærlingar, og ynskjer nye søkjarar hjartans velkomne! Treng du førstehands informasjon om korleis det er å vera lærling i Øygarden, kan vi setja deg i kontakt med dei som allerede er lærlingar hos oss, eller dei som er ferdige. For her får du presentert nokre av våre lærlingar som enten er ferdige og er i fast jobb, eller snart ferdige.

Fann du det du leita etter?