l-flaskepost.jpg

3. klasse ved Tjeldstø skule sendte for snart 3 år sidan ut ein flaskepost som i går vart funnen på Kjerringøy i Bodø kommune.

Hjeltefjorden toppbilde.jpg

Velkommen til open hall i fleirbrukshallen Hjeltefjorden arena.

Open hall er eit gratis aktivitetstilbod for born og barnefamiliar. Det vert sett fram diverse aktivitetsutstyr som:
rockeringer, ballar, hoppematte, trampettar og anna småutstyr.

Sjå i kalenderen på www.aktivivest.no, søk opp Hjeltefjorden arena, og sjekk om det er open hall eller eit idrettsarrangement før du går.

Stillingsutlysning_Nye_Øygarden_kommune_792x300px.jpg

No er søkjarlistene til stillingane som assisterande kommunalsjefar, einingsleiarar og leiarar for stab klare. Etter planen skal tilsetjingane vera på plass den 7. mai.

DSC_2762-H700.jpg

Rundt 60 personar hadde funne vegen til Stranda skule og Gitaren i dag. Ordførar i Sund, Kari-Anne Landro kunne erklæra lanseringa av felles kystpass. Dette er første gongen at dei tre kommunane står saman om felles kystpass og totalt 30 turmål.

Det norske flagg.jpg

I samband med frigjeringsdagen og den nasjonale veterandagen 8. mai vert det markering og kransenedlegging denne dagen slik:

Blomvåg kyrkje, kl. 09.00
Gamle Hjelme kyrkje, kl. 10.00

Fann du det du leita etter?