idrettsforum_h700_nett.jpg

Sund, Fjell og Øygarden kommunar ønskjer i samarbeid med idrettsråda i kommunane å invitera til idrettsforum 2018. Målet med forumet er å invitere alle idrettslag/organiasjonar som er i de tre kommunane til eit forum for å «gå» opp vegen for eit nytt felles idrettsråd frå våren 2019.

Illustrasjon treningskontakt.png

Vil du bli treningskontakt for personar med problematisk bruk av rusmidler?

Er du glad i å vere i fysisk aktivitet?
Har du lyst til å vere ein motivator for å få andre til å kome i gong med fysisk aktivitet?

Då kan dette vere noko for deg!

Organisasjonsmodell - Nye Øygarden kommune

Då fristen for å søkja dei fire kommunalsjefstillingane i Nye Øygarden kommune gjekk ut den 6. august, hadde det meldt seg 11 søkjarar. To av dei har søkt to av stillingane.

Publisert 14.08.2018
4 Brudepar. 2jpg.jpg

Vi ynskjer velkommen til vigsling i Øygarden kommune. Kommunane har ansvar for gjennomføring av borgarlege vigsel i Noreg. Dei som har vigselsmynde er Ordførar og andre politikarar eller tilsette i administrasjonen som kommunestyret har gitt vigselsmynde.

Publisert 13.08.2018
Bilete av mobbeombodet.JPG

Alle barn og unge har rett til eit trygt og godt barnehage- og skulemiljø. Frå august 2018 er mobbeombodet i Hordaland eit tilbod til alle barn og unge (og deira foreldre) som opplever å ikkje ha det bra i barnehagen eller på skulen. Mobbeombodet i Hordaland heiter Mari-Kristine Morberg. Ho rettleiar i saker som handlar om psykososialt miljø, barnets rettar og korleis du kan gå fram om du ikkje har det bra. Alle kan ta kontakt med mobbeombodet, til dømes på telefon (404 01 557) eller e-post (mobbeombod@hfk.no). Du kan følgje ombodet på Snapchat (mobbeombod) eller Facebook (www.facebook.com/mobbeombodet).

Fann du det du leita etter?