Alt om koronaviruset | Vaksinasjon | Hurtigtest | Smitteverntiltak | Smittetal/statistikk

Torsdag føremiddag trengte klesbutikkane Matilla og Instinct menswear mannekengar til å vise fram korleis ein kan kle seg opp til jula og halde seg både varm og moteriktig. Bebuarane på Tednebakkane var ikkje vanskelege å be.

Vaksinasjon med oppfriskingsdose (dose 3) i Sotra Arena for dei som er 65 år og eldre er i gang. SMS er sendt ut til denne gruppa med invitasjon til å bestilla time.

Sjukepleiarar frå Sotra legevakt, har saman med Bergen brannstasjon, Vest politidistrikt og ambulansetenesta helse Bergen laga eit bidrag til BlimE dansen 2021.

Frå produksjonen Dans Vêret

Den kulturelle skulesekken (DKS) er ei nasjonal ordning som skal sikra at alle skuleelevar får oppleva profesjonell kunst og kultur.

Planområdet

Utval for plan rår til at detaljreguleringsplan for Ebbesvika-Straume vert godkjend. Etter offentleg ettersyn er det gjort nokre endringar i planen. Kommunestyret gjer endeleg vedtak.

Ingvild Skjold (nestleiar) og Emil Øvretveit (leiar) skal saman med dei ni andre i UKS vera ungdomspolitikarane i Øygarden i tida som kjem.

Emil Øvretveit er vald til leiar av ungdommens kommunestyre (UKS) i Øygarden, medan Ingrid Skjold vert nestleiar. UKS konstituerte seg i sist veke.

Ill.foto

Formannskapet skal den 23. november behandla budsjett for 2022 og økonomiplan for 2022-2025. I tillegg står budsjett for kommunale føretak på sakskartet.

Egil Haaland (arkivfoto)

Suksessen med gratis middag til eldre var tema for eitt av spørsmåla på utval for tenester og levekår (UTL) i dag.

Påkøyringsrampen på riksveg 555 (mot aust) vert stengd for trafikk i hushtida om morgonen (månda

Frå og med torsdag 18. november vert det ikkje lov å køyra ut frå Sartor Storsenter til riksveg 555 (mot aust) mellom 06.00 og 09.00 måndag – fredag.

I samarbeid med Øygarden kommune inviterer Radio Sotra ungdom frå 13 til 18 år til å bli med i vår video/mediagruppe.