Alt om koronaviruset | Smittetal/statistikk | Vaksinasjon | Hurtigtest

Sotra Arena

Den kommunale kriseleiinga (KKL) i Øygarden har vurdert aktuelle lokale for  vaksinasjon mot koronviruset. Det er konkludert med at Sotra Arena vert hovudlokale for vaksinasjonen. Det er også aktuelt på kort varsel å nytta Hjeltefjorden Arena og/eller Spildehallen dersom det vert behov for ekstra lokale.

Her går den første salva på Ljøsøyna av.

Det smalt kraftig på Ljøsøya då det i dag vart markert start på arbeidet med Northern Lights-prosjektet i Energiparken.

Ill.foto Mostphotos

Frikort-ordninga for helsetenester er forenkla frå 1. januar 2021.

Bilete frå opnngs

Det kan trygt seiast at 2020 vart eit spesielt år. Dette gjaldt også for Øygarden.

«Vekstportalen – ein ressurs for næringslivet» er kommunen og næringslivet si nye teneste for bistand i koronakrisa. Knytt til portalen er også servicetelefon for næringslivet oppretta.