Kvart år i desember blir kodetimen arrangert. Dette er eit internasjonalt arrangement som med formål om at flest mogleg elevar skal gjennomføre ein skuletime med programmering. 

Denne helga er det klart for årets turnering i Lego league. Som tradisjonen på Knappskog er, så er det 3.tinn som deltar i Lego League Explore.

Knappskog skule har vore ein del av skaperskolenettverket. Fleire av lærarane våre har vore på kurs på VilVite for å lære meir om skaperskole.

Tredje trinn lager drømmerommet sitt i skoesker. I flere uker har tredje trinn laget sitt eget drømmerom i kunst og håndverk. I hver sin skoeske designer de sitt eget rom. De får jobbe med ulike materialer for å lage møbler, gulv og pynt. 

 

Tradisjonen tru er elevane på 3. og 7. trinn no i gang med årets Lego League oppdrag. Tema i år er Cargo Connect.

Endeleg er heimesida vår oppe igjen og over på den "nye" kommunen vår sin portal. Her kjem er eit innlegg om noko av det vi har drive med til no i haust.

 

5. -7.mai blir NKUL arrangert. I år som i fjor blir det eit digitalt arrangement. Også i år med innlegg frå Knappskog.

 

I veke 50(2020) blir den internasjonale kodetimen arrangert. På Knappskog har vi vore med på denne for femte gong i år.

Skaparverkstaden vår er no ein del av Future Classroom Lab’s Network of Innovative Learning Labs and Spaces. Representant frå skulen har vore med i det norske nettverket ei stund.

 

2.trinn hos oss er med på Digihand – eit forskingsprosjekt om handskrift i regi av Høgskulen i Volda og Skrivesenteret i Stavanger.