Skulane i Øygarden kommue startar torsdag 18. og fredag 19. august. SFO er ope første skuledag. Under finn du tidspunkt for oppmøte første skuledag. Velkomen til nytt skuleår! 

 

Foto: Sommarles.no

Frå 1. juni til 31. august kan du som går i 1. til 7. klasse delta på Sommarles.no Sommarles gjer lesing endå gøyare, og det er heilt gratis å vere med! Du lagar ein profil på Sommarles.no, registrerer bøker, får lesetips, løyser oppgåver og kan følge med på kva vennene dine les.

Skogsvåg skule møtte Foldnes og Danielsen i 12 rette i går, og alt låg til rette for ein spanande finale. Det var kamp heilt til siste spørsmål.  

  

I løpet av den siste veka har det vore solidaritetskafè, innsamling av utstyr og materiell, skuleløp og elevar som på fritida har solgt kaffi, saft og vaflar.

 

Med bilete frå førjulstida på skulen vil vi ønske alle ei riktig god jul!

 

 

Endeleg desember med alt det fine som advent kan bringe. På 1.trinn blir det trekt ein elev kvar morgon. Eleven får tenne lys til adventsongen "Tenn lys", henger opp sitt hjarte i vindauget - Eleven får også eit brev med seg heim, fylt med god-ord frå dei andre i klassen. Rundt brevet er det eit fint hjarte som Eli har hekla til kvar einskild elev. 

Skogsvåg skule er med på Skoleløpet. Vi samlar inn pengar for at barn i India og andre land skal få ein betre kvardag, vere trygge og få gå på skule. Meir info på vekeplan og i ranselpost. Les meir om Skoleløpet her: https://forut.no/skolelopet/ 

 Ein kan bestille gensar på www.university.no 

Det har vore val på mellomtrinnet også i dag. Hemmeleg val med stemmeurne og funksjonær som stempla stemmesetelen. Elevane har lært om Stortingsvalet og om dei ulike politiske partia. I dag kunne dei gje si stemme til partiet dei ville støtte. 

Dei første vekene etter skulestart har elevane plukka kilovis med geitramsblomar. Blomane ga 113 flasker saft. Safta vart seld, til støtte for den humanitære krisa i Jemen, via Rams og Unicef.  Takk til alle som har bidratt med å plukke, safte og med å kjøpe!