Odd Gunnar Jørgensen (til venstre) og Rune Holmen fekk overrekt Miljøfyrtårn frå ordførar Tom Georg Indrevik denne veka.

Tysdag denne veka fekk NovuMare Miljøfyrtårn-sertifikatet overrekt av ordførar Tom Georg Indrevik.
- Motivasjonen ligg i det vi driv på med, seier dagleg leiar Odd Gunnar Jørgensen.

- Verksemda vår har miljøfokus som utgangspunkt, seier innehavar av Bergen Fjord Adventures, Mariann Persson, som har denne veka fekk Miljøfyrtårn overrekt av ordførar Tom Georg Indrevik.

Mariann Persson i Bergen Fjord Adventures held seg mykje ute i skjergarden. På tysdag var ho innomhus i Gründerparken klar for å ta imot ordførar Tom Georg Indrevik som skulle overrekkja henne Miljøfyrtårn.

Kari-Anne Landro

Tidlegare ordførar i Sund, Kari-Anne Landro, er tilsett som dagleg leiar i Vest Næringsråd etter Rikard Toft Ledang.
- Eg er veldig motivert for dette, seier Landro.

Utval for plan vedtok torsdag å leggja detaljregulering for Oksneset næringsområde ut til høyring og offentleg ettersyn. Anlegget vil kunna gje opp mot 40 arbeidsplassar fullt utbygd.

Dagleg leiar Geir Algrøy og ordførar Tom Georg Indrevik

Denne veka var det Hellvik Hus Sotra på Ågotnes sin tur til å få overrekt Miljøfyrtårnsertifikat.
Dagleg leiar Geir Algrøy seier at dette forpliktar.

Skisse frå planskildringa.

Utval for plan har i dag (9. juni) vedteke å leggja detaljregulering for Northern Lights II, Energiparken, ut til offentleg ettersyn.

Torsdag fekk dei 15 deltakarane eksamensbeviset. Her er dei saman med samarbeidspartnarar og varaordførar Torill Selsvold Nyborg.

Det var ein stor dag for dei 15 deltakarane på det tre månader lange AWS re/start-programmet då dei torsdag denne veka fekk eksamensbeviset sitt. NNO-SCI Cloud samarbeider med Amazon Web Services re/Start og Øygarden næringsutvikling KF om IT-kurset.

25. april inviterer Øygarden næringsutvikling KF, Vest Næringsråd og Visit Bergen til inspirasjonstreff for reiselivsaktørar i Øygarden.

Den regional planen for fornybar energi skal vere eit av grunnlaga for klimaomstillinga av Vestland fylke. No vil fylkeskommunen mellom anna ha innspel om kunnskapsgrunnlag og tema i planen.

Benytt moglegheiten til å få éin til éin-møte med ein av dei leiande aktørane innan havvind.