Her finn du viktig informasjon for ditt/dine barn som har fått tildelt plass på ferie-SFO på Foldnes skule. Ferie-SFO har opent frå kl. 07.00 - 16.30 alle dagar. Det blir ulike aktivitetar inne og ute alle ferie-dagane.

Sommaraktivitetane for barn og ungdom er i gang, og framleis er det ledige plassar på ei rekke kjekke aktivitetar som startar måndag neste veke.

SFO følgjer skuleruta. Det er tilbod om ferie-SFO i haust- og vinterferie, og i sommarferie – inntil 2 veker i juni etter at skulen tek ferie, og inntil 2 veker i august før skulestart på nokre skular (gjeld for dei barna som har plass i SFO og ikkje nye 1. klassingar). SFO er stengd i juli.

Helse Norge har lagt ut informasjon om smittevernråd om skule- og barnehageavslutningar.

Denna veka vart det endelig klart for skulebesøk for dei nye førsteklassingane. Her finn du presentasjon med mye nyttig informasjon (PDF, 530 kB).

I år tar sommarlesforteljinga deg med til regnskogen.

Frå 1. juni kan du melda deg på Sommarles, og bli med på den kulaste lesekampanjen denne sommaren. Mange har nok vore med på Sommarles før, og veit korleis det går føre seg, men for andre er det kanskje første gongen?

I koronarestriksjonenes år ble 17.mai-tradisjonene likevel ivaretatt på Foldnes skule.

Etter innspill fra FAU gjennomførte alle klassene 17.mai-leker skoleplassen i løpet av siste uka før nasjonaldagen. Noen klasser besøkte sjukeheimen og bu- og servicesenteret og holdt flotte utekonserter med sang og dans for de eldre. I tillegg hadde flere av klassene tegnet fine tegninger som bu- og servicesenteret ønsket å pynte veggene med. Klassene laget også kreativ kunst som skulle pynte bilkortesjeruta på 17.mai.

17.mai-tog ble det også – med flaggborg, faner og eget trommeorkester. En fin runde med hurrarop og flagg ble avsluttet med et samstemt «Ja, vi elsker» og is til alle fra FAU.

Kvart år i mai er det ein nasjonal matematikkonkurranse som heiter Kikora Mattemaraton. Her er målet at kvar elev skal rekne så mange maratonløyper med matematikkoppgåver som mogleg og gå så mange maraton-distanser som mogleg.

Leiar i elevrådet på Ulveset skule, Oline Kaalaas, tek imot ballen frå ordførar Tom Georg Indrevik. Nedanfor ser du bilete frå dei andre skulane.

I løpet av ei god vekes tid leverte ordførar Tom Georg Indrevik ut berekraftsball til alle skulane i kommunen.

I høve vedtektene for SFO, skal ferie SFO ha ope heile sommaren. Sjå vedtekter på heimesida til Øygarden kommune. Det har vore oppe ei sak til politisk behandling om vedtektene skal endrast, slik at ferie SFO heldt stengt i juli. Saka skal opp til ny politisk behandling i høve dette 29. april.