Ill.

Velkomen til Foldnes skule. Her finn du nyttig informasjon om skulen vår.

Her finn du presentasjon frå førskuledagen om Helsefremjande skule.

Klasse 4a på Foldnes skule gjekk til topps i batterijakta 2022.

Det stor stemning i klasse 4a på Foldnes skule i dag då ordførar Tom Georg Indrevik dukka opp og overraskande fortalde at klassen gjekk til topps i konkurransen om å samla inn batteri.
- Dykkar klasse har samla inn 768 kilo batteri. Dette utgjer 35 kilo per elev, sa ordføraren.

Frå 30. august til 24. september tek 7. trinn ved Foldnes skule del i Miljøagentane si konkurranse Beintøft.

Klasseforeldremøtet blir i gymsalen. Begge føresette kan stille på møte. Alle må passe smittevern og halde avstand.

SFO følgjer skuleruta. Det er tilbod om ferie-SFO i haust- og vinterferie, og i sommarferie – inntil 2 veker i juni etter at skulen tek ferie, og inntil 2 veker i august før skulestart på nokre skular (gjeld for dei barna som har plass i SFO og ikkje nye 1. klassingar). SFO er stengd i juli.

Denna veka vart det endelig klart for skulebesøk for dei nye førsteklassingane. Her finn du presentasjon med mye nyttig informasjon (PDF, 530 kB).

I koronarestriksjonenes år ble 17.mai-tradisjonene likevel ivaretatt på Foldnes skule.


Etter innspill fra FAU gjennomførte alle klassene 17.mai-leker skoleplassen i løpet av siste uka før nasjonaldagen. Noen klasser besøkte sjukeheimen og bu- og servicesenteret og holdt flotte utekonserter med sang og dans for de eldre. I tillegg hadde flere av klassene tegnet fine tegninger som bu- og servicesenteret ønsket å pynte veggene med. Klassene laget også kreativ kunst som skulle pynte bilkortesjeruta på 17.mai.

17.mai-tog ble det også – med flaggborg, faner og eget trommeorkester. En fin runde med hurrarop og flagg ble avsluttet med et samstemt «Ja, vi elsker» og is til alle fra FAU.

 

  

 

 

 

 

Kvart år i mai er det ein nasjonal matematikkonkurranse som heiter Kikora Mattemaraton. Her er målet at kvar elev skal rekne så mange maratonløyper med matematikkoppgåver som mogleg og gå så mange maraton-distanser som mogleg.