Sommarferieaktivitetar for barn og unge

Her finn du oversikt over ulike sommarferieaktivitetar for barn og unge i Øygarden.

Kollage med ulike sommaraktivitetera for barn og unge - Klikk for stort bilete

Kommunalt ferietilbod i samarbeid med lokale aktørar

Påmeldinga opnar måndag 13. juni ca. kl. 12.00. Merk at det er bindande påmelding og det er ikkje lov å melde eit barn på to aktivitetar som er på same dato. Maks tre aktivitetar per barn for at flest mogleg skal få delta.

Har barnet ditt behov for tilretteligging på aktiviteten, ta kontakt med oss på e-post.

Informasjon om påmelding og pris finn du under kvar aktivitet. Det er førstemann til mølla prinsippet som gjeld.

Andre ferietilbod

Arrangørar

HordaLAN, Øygarden kulturskulekor, Øygarden kulturskule, Sprek og Blid, Kystmuseet i Øygarden, Just Padel, Riviera Catering, Skogsvåg Friidrett, Bona Vita Yoga, Kystleik, Odeon Kino Sotra, Sotra Villmarksenter, Basecamp, IL Skjergard, Sotra Sportsklubb, Nordre Fjell FK og Ran Seilforening.

Foto: TINE Fotballskole, Øygarden kommune og bilete frå dei ulike arrangørane.