Sendte ut flaskepost for 3 år sidan

3. klasse ved Tjeldstø skule sendte for snart 3 år sidan ut ein flaskepost som i går vart funnen på Kjerringøy i Bodø kommune.

l-flaskepost.jpg - Klikk for stort bilete Finnaren skreiv denne e-posten til skulen:

Heia 3. klasse ved Tjeldstø skole!

Jeg heter King og er en 1 år gammel terriergutt. Det artigste jeg vet er å gå på tur. I dag var jeg og matmor ute og gikk, og jeg fikk løpe masse på bergan ved havet. Jeg pleier å finne plastflasker på turene mine og de elsker jeg å leke med. I dag fant jeg også en, men av en eller annen grunn ville mor også ha den.
Jeg skjønte jo etterhvert at det var noe inni den som mor ville se på. Og der var det jo et brev fra dere! Så langt det brevet må ha reist da -og så lenge! Helt fra dere og opp hit til Kjerringøy som ligger i Nordland fylke. Vi tilhører Bodø kommune. Det er langt det!
Her på Kjerringøya bor det ca 350 mennesker. Her er en barne/ungdomsskole med 40-50 elever fra 1. til 10. klasse.
Naboen min her heter Halvdan Sivertsen. Har dere hørt om han? Han har skrevet en sang om Kjerringøy som er ganske kjent. Og så det fjellet dere kan se på et par av bildene her, heter Strandåtindenen. Det er også blitt ganske kjent, mye fordi en kunstner som bor her har malt det så mange ganger. Kunstneren heter Karl-Erik Harr. Får dere lov å bruke Internett på skola kan dere sikkert finne mer ut om dette om dere har lyst. Matmor heter Lill-Marit og hilser så mye. Ha en fin påske. Og takk for flaskepost! Voff og smask fra King.

l-flaskepostbrev.jpg - Klikk for stort bilete l-king.jpg - Klikk for stort bilete

Publisert av Beate Hetlevik. Sist endra 12.04.2019
Fann du det du leita etter?