Mobilitetsveka 2021 - Øygarden kommune

Alt om koronaviruset | SmittetalSmitteverntiltak | Vaksinasjon

Mobilitetsveka 2021

Øygarden kommune markerer mobilitetsveka 16. – 22. september, og inviterer til miljøvennlege og spennande aktiviteter gjennom heile veka.

Klikk for stort bileteIll.

Miljøvennlege og spennande aktivitetar i Øygarden. Alle aktivitetane er utandørs og blir arrangerte på ein smittevernforsvarleg måte.

Program for mobilitetsveka

• Torsdag 16.09 | Opning mobilitetsveka 16.00-19.00 | Spildepollen skule, Glesvær
    Gratis sykkelservice og vitenverkstad i regi av VilVite med utstilling som barn og unge kan utforske. Bli med i konkurransen og vinn billettar til VilVite. Spildepollen sykkelpark tilbyr gratis utlån av sykler (kl. 17.00-19.00) og lett veiledning for dei som hentar ut syklar. Krav om eigen hjelm og hanskar, anbefalt kne- og albuebeskyttelse. Ordførar Tom Georg Indrevik kjem kl. 18.00.

• Fredag 17.09 | Digitalt frukostseminar | 09.00-10.30
    Kva betyr det for kroppen og hjernen vår at vi syklar og går meir til jobb og skule? Og kva skal til for å dulte oss i gang? Møt Ole Petter Hjelle, Aslak Fyhri, Helge Hillnhütter og moderator Solveig Paule til eit inspirerande frukostseminar. Delta gratis via miljøløftet.no.

• Tysdag 21.09 | Takk for at du reiser miljøvennleg | 07.30-09.00 | Kollektivterminalen Straume
    Morgonstunt med musikk og flotte smågåver.

• Heile veka | Gratis, utvida sykkelservice
    Vi tilbyr gratis, utvida service på 30 sykler i Øygarden kommune. Tilbodet inkluderer henting og levering heime hos deg. Registrering for gratis sykkelservice er nå stengt. T.o.m torsdag 22. september kan du få utvida sykkelservice til rabattert pris hos Basecamp.

Plakat med program for mobilitetsveka i Øygarden (PDF, 105 kB)

Europeisk mobilitetsveke har som mål å synleggjere korleis du kan reise meir miljøvennleg, samtidig som du dekker transportbehovet ditt. Årets tema er korleis aktiv mobilitet og berekraftig transport bidreg til betre folkehelse.