Alt om koronaviruset | Koronavaksine | SmittetalSmitteverntiltak

Her er ny vekerapport

I vekerapporten kan du lesa om litt av det som har skjedd i veke 07.

Følgjer nasjonale smitteverntiltak frå 22. februar

Regjeringa avgjort at kommunane i Vestland, som har hatt forsterka smitteverntiltak sidan 7. februar, ikkje lenger skal ha dette. Frå og med måndag 22. februar er det nasjonale smitteverntiltak som gjeld i Øygarden.

Tek imot 28 flyktningar

Etter ein lengre debatt vedtok kommunestyret på torsdag samrøystes at kommunen skal busetja 28 flyktningar i 2021, der to av plassane vert atterhaldne til einslege mindreårige som kjem til landet utan foreldre. Kommunestyret vedtok også å gjennomføra utbyggingar på Rong (Arseta) og Blomvåg vest.

Registrer deg for vaksine

Her finn du informasjon om koronavaksineringa i Øygarden. Alle over 18 år som ønskjer koronavaksine, må registrera seg i vaksinasjonskø. For å få registrera seg i vaksinasjonskø for koronavaksine i Øygarden, er det oppretta eit digitalt registreringssystem. Registreringa inneber å melda si interesse for vaksine. Øygarden kommune vil gje melding på SMS om kva tid det er klart for vaksinering og du kan bestilla time.

Tilrår å godkjenna planprogram

Utval for samfunnsutvikling (US) hadde møte på tysdag og tilrådde kommunestyret å godkjenna planprogrammet for samfunnsdelen til kommuneplanen (2022-2034) med dei endringane som kjem fram i saka. Utvalet behandla framlegget til planprogram i dag og gav innstilling til endeleg behandling i kommunestyret på torsdag denne veka.
Les meir.

Leirstaden barnehage og Skålevik skule har fått vatnet tilbake

80 barn på Leirstaden barnehage måtte sendast heim i dag etter at det viste seg ikkje å vera vatn i barnehagen. No er vatnet tilbake. Også delar av Skålevik skule var utan vatn i dag. Dette er også no retta opp med provisorisk løysing.
Les meir.

På heimesida til Øygarden kommune finn du informasjon om smittetal knytt til koronaviruset, vaksinasjon mot koronaviruset og anna informasjon om pandemien.
Les meir.

Ordførar Tom Georg Indrevik denne veka (07)

• 15.02.: Interne møte
                Møte om samfunnsdelen til kommuneplanen