Fysiopilates - trening for gravide og mor&barn

Fysiopilates.jpg - Klikk for stort bilete Frå 22. august tilbyr Øygarden kommune  fysiopilatestrening for gravide og for mor&barn. Treninga er leia av kommunal fysioterapeut. Gravidetreninga er for alle gravide frå svangerskapsveke 14 fram til termin. Mor&barn-treninga er for alle barselkvinner med baby frå tidlegast 6 veker etter fødsel.

Har du plager med bekken, rygg eller nakke kan dette vere spesielt nyttig for deg, men alle er hjarteleg velkomne!

• Tidspunkt:  Gravide: onsdagar 15.00-16.00
  •  Mor&barn: onsdagar 11.00-12.00

Stad:   Treningssalen i underetasjen på Rådhuset
Pris:    970 kr for 10 treningar (betaling pr.faktura)

Ta med:  Drikkeflaske, ledige klede og ein handduk, evt teppe og leiker til barnet.

For informasjon om oppstart av grupper og påmelding ta kontakt på mail til synjoh@oygarden.kommune.no, eller ring 56 38 23 00/ 468 31 028  (førstemann til mølla).

Helsing
Rehabiliteringsavdelinga
v/fysioterapeut Synnøve

Publisert av Ingunn Teigen. Sist endra 09.08.2018
Fann du det du leita etter?