Bli med på dugnad for UNICEF

Me utfordrar DEG - Klikk for stort bilete Me utfordrar DEG til å vera med på bøssebæring søndag 22. oktober mellom kl. 16.00- 18.00.
Årets TV-aksjon skal gje skulegong og håp til born i land med krig.

Gje bidrag, sjå resultat og kommunekamp.

Bli bøssebærar du og - Klikk for stort bileteBli bøssebærar du og

Når barn i krig og konflikt ikke får utdanning, står eit helt lands framtid på spel. Årets TV-aksjon skal gje skolegang og håp til born der krigen rasar. Eit av fem born i krigs- og konfliktområder står i dag utan skulegang. UNICEF jobbar hardt og målretta for at born ikkje skal få øydelagt framtida  grunna voksne sine krigar og konfliktar.
TV-aksjonen 2017 skal gje utdanning til barn i Colombia, Mali, Syria, Pakistan og Sør-Sudan.

Om du vil bidra med pengar eller som bøsseberar, uansett  - ditt bidrag er svært viktig!

Bli bøssebærer!
Målet er at alle husstander skal få besøk den 22. oktober. Til det trenger vi di hjelp som bøssebærar.

T skjorta.jpg - Klikk for stort bilete

Har du spørsmål om det å være bøssebærer eller hva som skjer rundt TV-aksjonen der du bor? Ta kontakt med din lokale TV-aksjonsleder.

Les meir om TV-aksjonen her.

Dersom du vil bli bøsseberar, ta kontakt med Øygarden Frivilligsentral på Tlf: 56 38 54 14 / 56 38 54 06 / Mobil: 90 41 57 71 eller du kan melde deg på http://blimed.no/ eller ringe på 02025.

Me gler oss til å bidra og håpar at heile Øygarden vil vera med.

Øygarden kommune

rivilligsentralen

Publisert av Ingunn Teigen - Tekst og foto. Sist endra 11.10.2017
Fann du det du leita etter?